Hoppa till sidans innehåll

BIK vs Moliden 0-2(0-1)

06 AUG 2018 21:21
Efter en övertygande vinst borta mot Modo i höstpremiären, så var det nu Moliden hemma som väntade.
  • Uppdaterad: 06 AUG 2018 21:25

Undertecknad var på plats i höstpremiären och fick se ett BIK som stundtals dominerade matchbilden, och siffrorna 3-2 var lite missvisande i mina ögon.

Därför var förväntningarna stora inför matchen mot Moliden. Moliden som bara skrapat ihop 3 poäng hittills i serien och ligger fast förankrad i botten, på näst sista plats.

BIK hade också till denna match, stora problem att få ihop fullt lag. Vi har just nu skador och annan frånvaro som ställer till det. Ledarna jobbar hårt för att lösa detta.

Matchen i sig blev ingen höjdare att skriva hem om. Båda lagen visade upp ett spel som visar varför man ligger i botten på tabellen. BIKarna skapade periodvis lite tryck men inga heta chanser kom ur detta. Istället kunde Moliden ta ledningen med 1-0 efter en tilltrasslad situation. Resultatet stod sig i halvlek.

I andra försökte BIK öka trycket, och det gav mer bollinnehav, men antalet chanser var få. Istället kunde Moliden kontra in 2-0, vilket stod sig ända fram till slutsignalen.

BIK behöver nu slicka såren, få tillbaka alla spelare som av olika anledningar är borta, och fortsätta på Modomatchens insats. Bikarna har ett stort spel i sig, men all frånvaro ställer som sagt till det.

Ny match på onsdag, Arnäs borta.

Forza BIK!

Skribent: Pär Bohlin
Epost: Adressen Gömd

PLANINFORMATION

Planinfo

Vid frågor rörande anläggning och planer skicka mail till:

This is a mailto link

Intersport

JAKO

 

BIK Sportklubb
Org.nr. 802420-8962

Postadress:
Bik Sportklubb - Fotboll
Stigsjövägen 11
87153 Härnösand

Besöksadress:
Stigsjövägen 11
87153 Härnösand

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link