Hoppa till sidans innehåll

Seriepremiär Nätra vs BIK SK 1-6(1-0)

06 MAJ 2018 18:04
På årets varmaste dag så skulle vårat unga BIK lag göra seriepremiär borta mot Nätra. Det blev en match som tog fart i andra halvlek.
  • Uppdaterad: 09 MAJ 2018 21:49

Årets BIK lag är ett ungt hungrigt lag som består av fjolårets a-lag spetsat med de talangfulla grabbarna ur BIK:s P02 lag. Ledartrojkan med tränare Stefan och Göran har kört hårt med grabbarna, men det är ju alltid lite ovisst och spännande att se var man står inför en ny säsong. 

Grabbarna åkte buss till matchen, vilket man kommer göra fler ggr i år. Som vanligt så var bergsprängaren med och DJ Erik har kollen.

Matchen då, ja den började lite trevande, BIKarna hade motvind i den första halvleken och kanske var det lite nerver med också, av naturliga skäl. Båda lagen bytte chanser med varandra under halvleken och det fanns ngr chanser som definitivt kunnat bli mål. Benne gjorde ngr fina ingripanden när ngt dök upp. Så plötsligt kom en långboll, som med vinden ställde BIK försvaret lite, och Nätra kunde göra 1-0 på friläget som dök upp. Benne var chanslös. Strax därpå blåste domaren för första halvlek.

I den andra halvleken fick vi vinden i ryggen och grabbarna kom ut revanchsugna. Efter en lite trasslig situation i Nätras straffområde kunde Oscar Ö dunka in kvitteringen. Strax efter fick BIKarna en frispark i Nätras straffområde, efter att målvakten tagit upp bollen på en bakåtpassning. Herman slog snyggt in bollen. BIKarna fortsatte att ha greppet på matchen och rullade fin fotboll. 3-1 kom sedermera på ett självmål framstressat av BIK:s hungriga forwards. 4-1 gjorde Adam S och sedan bombade Herman in 5-1 på en snygg frispark igen. Matchens snyggaste mål kom sedan till 6-1 genom Heidari. Han fick bollen vid straffområdesgränsen och dribblade iskallt bort två försvarare och målvakten innan han lugnt rullade in bollen i mål. Otroligt snyggt!

En mycket skön start på serien för våra BIKare, en lagseger för the Big Red Machine!

Nu väntar träning imorgon och sedan blir det hemmapremiär på onsdag mot Ramvik 18:00 på Högslätten. Be there!

Hört från läktaren:

-"Dribbla om du vill" (en BIK back ropar efter Benne när han rusar mot hörnflaggan för att hinna upp en boll)

-"Bra match i första halvlek"(BIKare när han tackar en Nätraspelare efter matchen.)

-"Man of the match.. Heidari!"(lagkompisarna)

-"De ser ju skit-unga ut"(Nätrapubliken om BIK Laget)

Skribent: Pär Bohlin
Epost: Adressen Gömd

PLANINFORMATION

Planinfo

Vid frågor rörande anläggning och planer skicka mail till:

This is a mailto link

Intersport

JAKO

 

BIK Sportklubb
Org.nr. 802420-8962

Postadress:
Bik Sportklubb - Fotboll
Stigsjövägen 11
87153 Härnösand

Besöksadress:
Stigsjövägen 11
87153 Härnösand

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link