Hoppa till sidans innehåll

Tankar inför nästa säsong

25 SEP 2018 19:39
Vi har idag talat med tjejerna lite om nästa säsong. Inget är klart på ledarsidan då vi inte vet hur det ser ut nästa säsong. Vi har skickat ut en länk som vi vill att tjejerna svaras på så att vi för en överblick över läget.
  • Skapad: 25 SEP 2018 19:39

Säsongen börjar lida mot sitt slut och vi ledare vill säga att vi är riktigt stolta över att se hur ni alla har utvecklats under detta fotbollsår och hoppas du är nöjd med dina prestationer och gemenskapen i laget.

Nu till viktig information inför lagets nästa säsong och frågor som vi ledare behöver svar på för att kunna planera en fortsättning för dig och laget. 

Förutsättningar för ny säsong
- Vi är tre tränare och har 19 registrerade spelare i laget, men saknar idag målvakter i laget vilket är en viktig förutsättning för att laget ska kunna fortsätta. Hur många fortsätter nästa år? Har vi målvakter?
- Kommande säsong ser vi behov av att vara kvar i division 3 och inte gå vidare till division 2. Detta gör andra lag också.  Går vi upp till division 2 blir det 11-manna och spel mot lag födda 02 till 04, vilket även troligen innebär att vi möter BIK SK F03 i seriespelet och får ett allmänt tuffare motstånd än vi haft denna säsong. Är vi kvar i division 3 blir det spel i stora 9-manna och jämnare motstånd.

Nu till frågorna:

- Kommer du att fortsätta nästa år? 
1) Ja, om vi spelar 9-manna 
2) Ja, om vi spelar 11-manna men inte om vi spelar 9-manna
3) Nej

- Vi behöver två målvakter, målvakter som kan och vill stå i mål. Är du redo att bli målvakt i laget, med målvaktsträning som stöd. 
1) Ja, 
2) Kanske, 
3) Nej

Skribent: Mathias Åström
Epost: This is a mailto link

PLANINFORMATION

Planinfo

Vid frågor rörande anläggning och planer skicka mail till:

This is a mailto link

Intersport

JAKO

 

BIK Sportklubb
Org.nr. 802420-8962

Postadress:
Bik Sportklubb - Fotboll
Stigsjövägen 11
87153 Härnösand

Besöksadress:
Stigsjövägen 11
87153 Härnösand

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link