Välkommen till Bik Sportklubb

Klubben startade 2004 och har denna säsong 18 lag, 1 damlag i div 2, 1 herrlag i div 5 samt 16 ungdomslag (flickor och pojkar). Föreningen leds av en styrelse som består av 9 personer (inklusive suppleanter). Styrelsen väljs på föreningens årsmöte som brukar hållas i april.

Till årsmötet är alla medlemmar välkomna, för att ha rösträtt krävs att man erlagt medlemsavgiften för aktuellt år samt närvarar vid mötet. Det är årsmötet som granskar styrelsens arbete och ger styrelsen sitt godkännande (ansvarsfrihet).

En idrottsförening är som ett litet företag och all vår verksamhet kostar pengar. Det är anläggningsavgifter, resor till matcher, anmälningsavgifter till serier och cuper, Intäkter vi har är dels ett bidrag från kommunen samt lokalt aktivitetsstöd som vi får från Riksidrottsförbundet.

Utöver dessa bidrag och stöd så behöver föreningen dra in ytterligare pengar.

I ett antal år har föreningen haft ett sk "sommarlotteri" där alla spelare, bortsett de yngsta spelarna (7 år och yngre), tilldelas ett antal lotter som inbringar pengar till föreningen för att kunna bedriva vår verksamhet. 2016 beslutade styrelsen att vi ska sälja den sk "Sportlotten" som kräver mindre administration och ger mer pengar till föreningen.

Detta är en av anledningarna till att vi inte behövt höja medlemsavgiften de senaste 2 åren.

Andra förslag på vad medlemmarna kan göra för att engagera sig i föreningsarbetet och samtidigt dra in pengar är välkomna! Det kan tex vara gemensamma arbetsinsatser, arrangemang av trivselkvällar för medlemmar och boende i närområdet eller annan typ av försäljning.

Se här för föreningens stadgar stadgar

Se här för aktuella avgifter.

Föreningskalender