Medlemsavgift

Den betalar alla medlemmar i Bik Sportklubb, för närvarande ligger den på 300:-/medlem eller 600:- /familj.

Träningsavgift

De yngsta spelarna betalar ingen träningsavgift, för övriga spelare ser avgifterna ut enl nedan, åldern avser det man fyller under året:

7-8 åringar betalar 400:-/medlem
10-12 åringar betalar

700:-/medlem

13 och uppåt betalar 900:-/medlem
Familjeträningsavgift 1000:- /familj

Vad får spelare/laget för denna avgift? (Gränsdragningslistor)
Föreningen håller laget med bollar, träningsmaterial, matchkläder, domararvoden, serieanmälan, DM, hyra för träningstider samt cupavgifter med max 2500:-/lag.

I medlemsavgiften ingår det en försäkring som gäller när man är på väg till och från träning/match samt under själva träningen/matchen.

Obligatorisk för tränare/ledare i Bik Sportklubb att vara medlem i föreningen. Genom medlemskapet är både du som medlem och vi som förening försäkrade på följande områden:
- Ansvarsförsäkring för idrottslig och ideell verksamhet
- Förmögenhetsbrottsförsäkring
- Rättsskyddsförsäkring
- Patientförsäkring
- Olycksfalls- och krisförsäkring

Tränare/ledare är de som leder träningar, hanterar medlemsregister, närvaroregistrerar och sköter FOGIS för sitt lag.
Lagkassör, fikaansvarig och andra liknande funktioner räknas inte in i kategorin tränare/ledare.

Som tränare/ledare erbjuds man tränarutbildning som bekostas av föreningen, i nuläget upp till B-Diplom (ungdomar 13-19 år).

Hur betalar man:

I mars skickas inbetalningskort ut till de medlemmar som finns registrerade i föreningen med förfallodatum 30/4.

För spelare som läggs till efter denna period skickas fakturan ut i ansluting till att man läggs till som medlem. Man får träna 4 tillfällen innan fakturan skall betalas (sk prova på-träning).

Spelare som börjar i föreningen efter 30 juni betalar medlemsavgift samt halva träningsavgiften.

Skulle ni upptäcka felaktigheter på fakturan så meddelar ni detta via mail till This is a mailto link, beskriv tydligt vad som blivit fel.

/Styrelsen

Uppdaterad: 2017-06-04 18:20