Medlemsavgift

Den betalar alla medlemmar i Bik Sportklubb, för närvarande ligger den på 300:-/medlem eller 600:- /familj.

Spelaravgift

De yngsta spelarna betalar ingen avgift, för övriga spelare ser avgifterna ut enl nedan, åldern avser det en fyller under året:

Upp till 7 år

Ingen avgift

Mellan 8 - 9 år

300:-/medlem

Mellan 10 - 12 år

500:-/medlem

Mellan 13 - 14 år

700:-/medlem

Mellan 15 - 18 år

900:-/medlem

Från 19 och uppåt

1200:-/medlem

Vad får spelare/laget för denna avgift? ( Se Gränsdragningslistor)
Föreningen håller laget med bollar, träningsmaterial, matchkläder, domararvoden, serieanmälan, DM, hyra för träningstider samt cupavgifter med max 2500:-/åldersgrupp.

I medlemsavgiften ingår det en försäkring som gäller när en är på väg till och från träning/match samt under själva träningen/matchen.

Avgifterna skall vara betalda innan en spelare får delta i match.

Hur betalar en:

I april skickas inbetalningskort ut till de medlemmar som finns registrerade i föreningens medlemsregister med förfallodatum 30 dagar efter utskrift.

För spelare som läggs till efter denna period skickas faktura ut i anslutning till att en läggs till som medlem. En får träna 4 tillfällen innan fakturan skall betalas (sk prova på-träning) undantaget för de allra minsta i skoj med boll där en får provträna 2 tillfällen då det är högt tryck på platserna.

Spelare som börjar i föreningen efter 30 juni betalar medlemsavgift samt halva spelaravgiften.

Skulle ni upptäcka felaktigheter på fakturan så meddelar ni detta via mail till This is a mailto link, beskriv tydligt vad som blivit fel.

/Styrelsen

Uppdaterad: 10 APR 2018 19:35