Logga.psd

Det här händer i föreningen

25 MAR 2014 12:31
Vid ledarträffen lovade jag att regelbundet gå ut med information som kan vara av intresse. Det tog lång tid men nu hoppas jag vara igång!
  • Skapad: 25 MAR 2014 12:31

Först vill jag börja med att tacka för att så många deltog vid ledarträffen. Jag är också tacksam över alla olika förslag till förbättringar av föreningen, som kom fram. Detta är något vi kommer att arbeta vidare med i styrelsen men jag hoppas också att det ska leda till att flera blir inblandade i arbetet med BIK SK.

Det finns en del aktiviteter som det är angeläget att komma igång med så fort som möjligt, förutom det viktigaste, att våra barn, ungdomar och seniorer får spela fotboll, finns följande ärenden på agendan: att uppdatera vårt policydokument, strukturera upp funktioner inom föreningen, arbeta för att barackerna ska vara på plats i god tid innan säsongen startar, förbereda och genomföra årsmötet samt komma igång med den nya hemsidan.

När det gäller att komma igång med fotbollen så tränar de flesta lagen på högslättens konstgräs än så länge. Så fort det torkar upp kommer vi att få tillgång till vår grusplan. Den kommer att sladdas varje onsdag så förhoppningsvis kommer den att vara i bättre skick denna säsong än vad den varit tidigare. Vi har tyvärr inte fått barackerna uppställda och installerade ännu utan har fått löfte om att spela våra grusmatcher på högslätten där vi då kan erbjuda omklädningsrum. Vi har blivit lovade att få barackerna när grässäsongen startar så vi får hoppas att det blir så. Anbudstiden för barackerna har nyligen gått ut så det borde vara klart inom kort.

Vårt policydokument är i ett skriande behov av uppdatering, något jag kommer att ansvara för. Jag vill uppmana samtliga att gå igenom ledarpärmen och inkomma med förslag till ändringar, tillägg mm till mig senast 30 april. Detta görs enklast genom att ni mailar mig på: This is a mailto link

Jag har som ambition att ha ett utkast klart till styrelsemötet i slutet av maj.

Ett annat område som behöver ses över är funktioner i föreningen. Med det menar jag ungdomsråd, utbildningsansvarig, materialansvarig, ansvarig för hemsidan osv. Det mesta av detta kommer vi att arbeta med när den nya styrelsen är på plats efter årsmötet 140413.

Något som vi däremot vill påbörja så snart som möjligt och som inte är beroende av årsmötet, är inrättandet av ett ungdomsråd. Rådet får till uppgift att samla in och bereda frågor som rör barn- och ungdomsverksamheten. Rådet ska bestå av representanter från 5-mannalagen, 7-mannalagen, 9-mannalagen och 11-mannalagen. Ungdomsrådet utser en person som ska representera rådet vid föreningens styrelsemöten. Den personen ingår inte i styrelsen men kommer att bjudas in till varje styrelsemöte och beredas tid i början av mötet. Vi räknar med ca 30 minuter men tiden kan naturligtvis justeras vid behov. Fundera över om du är intresserad av att ingå i ungdomsrådet. Vi kommer att lyfta denna fråga vid ledarträffen den 13/4.

Jag hoppas att så många som möjligt kommit igång med den nya hemsidan och att den inte bereder er alltför mycket problem. För egen del får utläggandet av denna text bli mitt första eldprov!

Jag vill avslutningsvis bjuda in er till årsmöte med efterföljande ledarträff den 13/4, kl. 18.00 i BIK-stugan.

Vänliga fotbollshälsningar

Lena Ivarsson