Information från styrelsen 2-2017

2017-05-15 21:13
  • Uppdaterad: 2017-05-15 21:16

Vi har två nya lag i vår förening! Vi hälsar P10 och F10 varmt välkomna.

Anläggning;

-        Kommunen planerar att gräva in fast bevattning även på våra 7 och 9 manna planer. De begär just nu in offerter så vi får se när arbetet kommer igång.

Material:

-        Finns det behov av målvaktshandskar till barn och ungdomslagen? Skicka ett mail till This is a mailto link för inventering

-        Samma när det gäller sjukvårdsväska och material, de lag som saknar skicka ett mail till This is a mailto link för inventering

-        Flaggor till assisterande domare samt västar till matchvärdar finns i föreningsförrådet.

-        I föreningsförrådet finns även diverse utrustning till träningar som ex. träningsstege

Materialansvarig är som tidigare år, Jens Wikström. Han nås på This is a mailto link 070 250 76 68

Tankar, idéer och planer för vår barn- och ungdomsverksamhet

Spelarutbildningsplan – ryggraden i verksamheten med barn och ungdomar

SvFF’s spelarutbildningsplan samt Fotbollens Spela Lek och Lär som grund och utifrån denna arbeta fram Bik Sportklubbs egna spelarutbildningsplan. Vår röda tråd från att man börjar som knatte upp till seniorfotboll.

En arbetsgrupp bestående av ledare från ungdomslagen som gemensamt arbetar med detta planeras.

Utbildade ledare

En stor del i den tänkta spelarutbildningsplanen är att vi har utbildade ledare i våra lag, detta är något som föreningen tänker prioritera och på sikt ställa krav på att varje lag har minst en (1) utbildad ledare. Detta är ett av våra viktigaste områden och bekostas därför av föreningen upp till B-diplom. Ev utbildningar därefter hanteras från fall till fall, målsättningen är ju att få behålla våra utbildade ledare i föreningen.

Samarbete och utveckling

En annan förutsättning för att utvecklingen bland våra barn och ungdomar skall gå framåt är fungerande samarbete (ledare, föräldrar och spelare) mellan lagen i de olika årskullarna, från de yngsta upp till seniorlagen. För att stärka detta är att anordna olika tematräningar där ledarna tillsammans genomför en träning och på så vis hjälper varandra att utvecklas.

Särskilt viktigt är detta för att få nya ledare att känna stöd från ledare med mer erfarenhet.

Är du intresserad av att vara med på något av detta? Skicka ett mail till This is a mailto link

Övrigt

Kom ihåg att uppdatera lagens hemsidor så de är korrekta med spelare och ledare.

Vi kör fotbollsskola även i år, länk till anmälan via biksk.se . Ledare för veckan är spelare och föräldrar från Bik Sportklubb. Vi tackar för ert engagemang!

Alla arbetar ideellt, även vi i styrelsen. Som en följd av detta hinner vi inte med allt. Vi vill därför skapa en grupp bestående av medlemmar ur ungdomslagen. Gruppen ska arbeta med föreningsgemensamma aktiviteter. Ex, fotbollsavslutning, ”fotbollens dag” etc. Jaga frivilliga!

Förutom de som ska arbeta med föreningsgemensamma aktiviteter behöver vi frivilliga som kan uppdatera föreningsgemensamma dokument som vår alkohol och drog policy, anti mobbing plan, ledarhandbok etc.

Intresserade föräldrar kontaktar ordförande via This is a mailto link

Mvh/