Information från Styrelsen 2-2018

20 AUG 2018 22:00
Lite kort och gott kring vad som är aktuellt:
  • Skapad: 20 AUG 2018 22:00

Tankar om konstgräset går vidare. Vi väntar på det definitiva beslutet som fattas av anläggningens ägare, Härnösands Kommun. Vi som förening är med och lämnar tankar och idéer.
Spelarbåsen som skulle flyttas till 9 spelsplanen kommer inte att flyttas förrän de nya spelarbåsen till 11 spelsplanen kommer (kanske nästa år när ett ev. konstgräs är klart).

Det nya bollnätet som kommer att sättas upp vid 9 spelsplanen längs med parkeringen kommer troligtvis att sättas upp efter semestrarna.

Dörren in till huvudbyggnaden får EJ ställas upp med sopborste eller liknande. På insidan av dörren till städrummet finns en instruktion hur dörren låses upp.

Tänk på att grovstäda efter Er! Det gäller också att kolla omklädningsrummet efter ev. motståndarlag samt att samla in nycklar till omklädningsrum och domarrum.

Bilbingon hade en lyckad säsongsstart med ca 115 bilar på plats under premiärkvällen. Bilbingon kommer att vara under samtliga onsdagar under sommaren, se arbetsschema för när respektive lag ska deltaga. Mer information finns på biksk.se/bingo . Frågor gällande bilbingon skickas till This is a mailto link

Hoppas att alla uppmärksammat att Projektet NPF ( Neuropsykiatriska funktionsnedsättningar) går in i sin andra fas och nu är det våra ledares tur att genomgå en grundläggande NPF utbildning. Tyvärr måste vi pga sjukdom ställa in första tillfället, det andra tillfället den 13/6 planeras att genomföras som tänkt, ytterligare ett datum kommer att meddelas senare. Utbildningen är mellan 18.00 - 20.00 på Bondsjöhöjdens IP. Minst 1 ledare från varje lag.

Rekommendera gärna våra spelare och anhöriga att följa vår facebooksida "Bik Sportklubb". Vill Du vara skribent på sidan och lägga ut nyheter kring ditt lag? Maila This is a mailto link

Uppdaterad lista kring vad som finns i respektive förråd kommer inom kort att sättas upp vid förrådsdörrarna.

Vi kunde gå in på våra planer rekordtidigt i år, fantastiskt kul! Nu hoppas vi på en bra säsong för våra planer, våra lag, våra ledare och våra spelare!