Information från styrelsen 3-2018

Ett kort informations brev
  • Uppdaterad: 2018-08-26 21:27

Planer:

Hösten är här och med den högre risk för planavstäningar pga regnblöta planer. Vi hoppas alla har förståelse när detta sker. Vi måste göra detta för att inte slita ut planerna innan säsongen är slut.

MYCKET VIKTIGT, UNDVIK ATT ÖVNINGAR SKER I STRAFFOMRÅDENA. FLYTTA MÅLBURAR! DETTA GÄLLER SAMTLIGA PLANER.

Med hösten kommer även mörkare kvällar. Detta i sin tur kan innebära, som vanligt, större flexibilitet mellan lagen och mindre förändringar på träningstider. Prata ledare sinsemellan vad som passar er bäst. På 11 spelsplanen kan två lag med fördel dela på planen vissa träningar precis som tidigare säsonger.

Upphandlingen kring byggandet av ny konstgräsplan har gått ut. I skrivande stund utvärderas inkommande anbud av Härnösandshus. Vi väntar med spänning!

GDPR:

En ny flik finns på hemsidan under ”föreningsinfo”, där finns viktig information kring hur föreningen hanterar personuppgifter. Där finns även länk till checklistor hur lagen ska arbeta med dessa samt en checklista för bildhantering.

Övrigt:

Kommunen meddelar att bollnätet som ska sättas upp längs med parkeringen och utegymmet inte kommer att sättas upp i år. Detta pga av ekonomiska skäl. Ny preliminär tidpunkt är våren 2019.

Kom ihåg att vi har bra resurser i föreningen, målvaktstränare Christian är öppen för fler träningspass med lagen. Kontakta honom 073-687 88 46. Madde är även hon öppen för fler träningspass med ”skadeförebyggande träning”. Madde nås på  072-206 24 73.

Avslutningsvis vill vi gratulera P04 till en mycket fin andraplats i DM samt F03 som tog hem vinsten! Stort grattis!