Information från styrelsen 4-2017

2017-09-17 21:23
  • Uppdaterad: 2017-09-17 21:23

Säsongen är nu på sista versen, de yngre lagen har redan spelat färdigt och andra lag är på väg mot sina sista matcher. Representationslagen är de lag som har flest matcher kvar, kom gärna och stötta dem i sluttampen på deras seriespel.

Årets fotbollsavslutning för alla spelare planeras till Söndagen den 8/10 13.00. Detaljerad information kommer.

Avslutningen för våra ledare planeras till den 27/10. Inbjudan och information kommer i månadsskiftet september/ oktober.

Planeringen för 2018 har påbörjats. ÅFF har även kallat till möte angående spelformer och de förändringar gällande 3. 5, 7, 9 och 11 manna spel som planeras att genomföras under 2018 och 2019.

Vi har önskemål från flera ledare att de önskar gå tränarutbildningar, detta är något som styrelsen fortsatt vill prioritera. Är Du intresserad att under 2018 gå första steget i utbildningen, C tränar utbildning, maila This is a mailto link Blir det tillräckligt många intresserade försöker vi anordna utbildningen hos oss på Bik i samarbete med ÅFF. Träningsutbildningar är beslutade av styrelsen att vara kostnadsfria för ledare inom Bik Sportklubb, upp tom B-diplom.

När det gäller Bondsjöhöjdens IP kommer det bli en del roliga och bra nyheter under 2018:

Nya lättflyttade målburar till 7 och 9 manna planen kommer att ersätta de gamla.

På 11 spelsplanen kommer nya moderna spelarbås att placeras, de nuvarande båsen kommer då att flyttas till 9 spelsplanen.

De äldre båsen behöver dock fräschas upp med bla. lite ny färg. Något lag som vill ta på sig det som teamaktivitiet? Färg och eventuella övriga material står föreningen för såklart. Maila This is a mailto link

Dessutom, som ett led i att öka säkerheten, kommer ett stängsel att sättas upp mellan parkeringen och 9 spelsplanen och längs med utegymmet.  Monterandet kommer att ske i samarbete mellan Bik och kommunen. Åtgärden kommer att leda till en minskad risk för att barn hastigt springer ut på parkeringen samt att det minskar risken att bollar skjuts iväg på bilar och förbipasserande. Förhoppningsvis sker detta arbete redan nu i höst.

Insatser kommer även göras på 11 spelsplanen för att få den spelklar tidigare. Bland annat kommer en ny grässort planteras, detta nya gräs växer och slår rot tidigare än det nuvarande. Vi hoppas även att kommunen kommer gallra skogen lite mer för att få in mer sol och vind vilket torkar upp planen fortare.