Information från styrelsen nr.1-2017

2017-04-18 21:16
  • Uppdaterad: 2017-05-15 19:19

Så var det dags för en ny säsong, härligt! Flera lag är redan igång och tränar på Högslättens konstgräs. Om några veckor stundar årsmöte och vi hoppas att många av er kommer deltaga.

Valberedningen har jobbat på för att presentera deras förslag och det finns nu upplagt på hemsidan.

Träningstider

Gällande träningstider på grus så är dessa fördelade och skickas till alla ledare via mail samt kommer finnas tillgängligt på hemsidan. Om tiderna inte passar så försök att byta med något annat lag.

Dam- och herrlaget fortsätter träna på konstgräsplanen medan övriga lag kör igång på grus, på detta vis får vi fler tider att fördela mellan våra lag.

För 11-mannaplanen har de 4 berörda lagen kommit överens om tider redan. För 5-, 7- och 9-mannalagen är tanken att vi gör som ifjol och kommer överens om träningstiderna i samband med en ledarträff som vi försöker hitta ett lämpligt datum och tid för.

Utrustning

För de lag som har behov av utrustning så kommer vi, likt förra säsongen, att ha en träff där vi stämmer av läget och vilka behov som finns. Är det något lag som behöver byta storlek på bollar eller komplettera med västar, konor o dylikt redan nu, tag kontakt med materialansvarig - Jens Vikström, 070-6795239.

Gränsdragningslistor

För att ni ledare lättare ska få koll på vad föreningen står för samt vad lagen själva får stå för har styrelsen arbetat med gränsdragningslistor. Dessa kommer att presenteras på ledarträffen.

Anläggning

Vi har en bra dialog med kommunen och väntar besked om när de tänker bearbeta gräsplanerna.

När deras insats är klar kommer vi fortast möjligt att sammankalla så många det går för att få ut växtdukarna, förhoppningsvis har vi gräsplanerna spelklara tidigare än förra säsongen.

Arbetet med den nya gräsytan (teknikplan/5-mannaplan) fortsätter, förhoppningsvis kommer fyllnadsmaterial att börja läggas upp inom kort.

Som tidigare nämnts är nya mål till 11-mannaplanen beställda och bör finnas tillgängliga när planen är spelbar.

Avtal med kommunen

Då det förra avtalet löpte ut efter förra säsongen har ett av huvudmålen inför denna säsong vart att teckna ett nytt avtal med kommunen. Den tid vi nyttjat anläggningen (tränings- och matchtid, cafeteria, förråd mm.) under fjolårets säsong skulle ha motsvarat en kostnad på ca 160000:-.

I det nya avtalet har de arbetsinsatser som vi själva gör, samt planerar att göra, räknats av och vi har fått en fast summa på 55000:- för alla våra hyror.

Styrelseprotokoll

Dessa finns tillgängliga på vår hemsida, www.biksk.se/foreningen/Styrelsen/Protokoll. För att kunna ta del av de måste man vara inloggad på sidan.

Gallring i anslutning till Godstjärn

Efter att vår skrivelse skickats till samhällsnämnden har gallringen påbörjats, oklart dock hur pass mycket som kommer att avverkas.

Med önskan om en bra start på säsongen 2017!

Mvh/

Skribent: Jonas Nyberg