Information från styrelsen nr.3

2016-06-21 21:49
  • Uppdaterad: 2016-06-21 22:05

- Först en uppmaning gällande dörrar och lås.

De två förråden i huvudbyggnaden är inte tänkta som genomgång för att komma till läktaren och 11-mannaplanen! Ledare och spelare använder glasdörren på gaveln mot Stigsjövägen.

Publik och funktionärer kan naturligtvis använda dörren från kafeterian.

2-3 kvällar har ytterdörren till förrådet närmast kansliet stått uppställd när siste person lämnat byggnaden och denna morgon fick vaktmästaren låsa ena altandörren från kafeterian som stod på vid gavel. Detta är inte acceptabelt, skulle det försvinna något så kommer det lag som har sista tränings- eller matchtiden att hållas ansvarig, så se till att det är låst överallt innan ni lämnar byggnaden.

Vi har också uppmanats att använda den uppställningsnyckel som finns för att ställa upp ytterdörrarna på kvällar då vi har träning från 16.00-21.00 samt helger när det är matcher. Förste person som kommer ställer upp ytterdörrarna (entrédörr och dörren mot stigsjövägen) och siste man ser till att de går i lås. Vi får inte ställa upp dörrarna i öppet läge med sopkvast eller liknande. (Se instruktion, på insidan av dörren till städskrubben, för användning av den tagg som sitter tillsammans uppställningsnyckeln)

Nämnda uppställningsnyckel och nycklar till samtliga omklädningsrum, för gästande lag och domare, finns för närvarande i en låda i tvättstugan.

- Förråden i huvudbyggnaden är nu tömda. Stort tack till alla som ordnat detta trots det korta varslet! I förråd nr 2 kommer det så snart som möjligt att påbörjas byggandet av troaxburar, samma som i pistmaskinsgaraget. I förråd nr 1 är nu allt material som fyllde ena omklädningsrummet placerat. Detta innebär att alla 6 omklädningsrum nu går att nyttja.

- Gemensamt material har med anledning av att vi tömt förråden flyttat till följande platser:

I tvättstugan förvaras:

- En vit pappkartong med tidigare nämnda nycklar

- Hörn- och linjeflaggor till 11-mannaplan

- Ljudanläggning, se bifogad fil med information.

- Fjärrkontroll till matchur/resultattavla, se bifogad fil med information.

- Kompressor (var noga att använda den olja som finns för att förlänga livslängden på våra bollar)

I förråd nr 9, på baksidan av pistmaskinsgaraget förvaras följande:

- Hörn- och linjeflaggor till 7- och 9-mannaplanerna samt grusplan

- Asfaltering av nya parkeringen påbörjas på måndag vilket innebär att det kommer vara avstängt in den vägen. Istället kommer de två vikbara bommarna på gång- och cykelvägen att öppnas så man kan ta sig till den övre grusparkeringen den vägen. Därav kommer även entrén på framsidan att stängas så att ingen olycka sker där.

Mvh/

Skribent: Jonas Nyberg