Information från styrelsen nr.4

22 JUN 2016 21:41
  • Skapad: 22 JUN 2016 21:41

Under torsdagen avslutas årets fotbollsskola. Hela 105 barn har i dagarna fyra haft flera fotbollspass blandat med föreläsningar i kamratskap, domare, attityd och självkänsla i samarbete med SISU.

Stort tack till de ungdomar från U17, P02 samt A lag herrar som ställde upp med att vara ungdomsledare. Tack också till Jonas Nyberg, som barnen kallade rektor, för att ha organiserat årets skola samt tack till ledarna Fredrik Johansson från P07 och Martin Tuvesson från F06 som var behjälplig under veckan. Ett tack även till Madde Wallblom som varit behjälplig i frågor runt fotbollsskolan och andra föreningsfrågor.

Nu på söndag 26/6 händer mycket på vår idrottsplats. A-lag dam har hemmamatch mot Morön BK 15.00 och samtidigt har några av våra ungdomslag matcher. Till detta tillkommer att kommunen bokat in en cirkus på grusplanen med start 16.00. Det kommer alltså bli väldigt trångt på vår parkering. Om möjligt samåk alternativt lämna bilen hemma.

Under denna säsong arbetar kommunen med att förbättra våra gräsplaner med syfte att vi kommer fortare in på gräs till nästa säsong. Mattorna vertikalskärs och dressas samtidigt som ett nytt sorts gräs sås. Detta nya gräs ska vara mer hållbart och behöver inte förnyas inför varje säsong. Som ett led i detta kommer alla våra planer att vara avstängda två veckor i början på juli. Exakta datum meddelas senare.

Kom ihåg att lägga in era eventuella lagkassor på klubbens konto. Vid frågor kontakta föreningens kassör Per Erik Bergman.

Kommunen har nu påbörjat arbetet med ett utegym på IP. Arbetet ska vara klart den 1/9 och det känns jättekul att våra lag får testa anläggningen innan säsongsslutet.

Kom ihåg att sista lag varje kväll ansvarar för att samtliga dörrar och fönster är stängda. Vi har fått klagomål från kommunen att vissa dörrar varit öppna när fastighetsskötarna kommit dit på morgonen.

Styrelsen vill gärna träffa spelarråden i våra respektive A- lag för dialog. Inbjudan kommer att ske direkt till spelarråden.

Kom också ihåg att lägga in alla träningar och matcher i vårt bokningssystem. Vid support om systemet kontakta Jonas Nyberg.

Lagen uppmuntras att anordna lagfika i våra lokaler. Vi vill öka klubbkänsla och lagkänsla med att alla medlemmar känner sig välkomna till vår fina anläggning. Använd våra lokaler för samkväm! Kanske tillsammans med något annat lag?

Vi från Styrelsen vill önska alla medlemmar en riktigt trevlig midsommar!