Information från styrelsen nr.5

2016-09-18 23:59
  • Uppdaterad: 2016-09-19 00:04

Säsongen börjar gå mot sitt slut, vissa lag är färdigspelade medan vissa har seriematcher en bit in i oktober. Naturligtvis kommer vi även i år att anordna en gemensam klubbavslutning. Ha gärna egna avslutningar i era lag innan dess.

Det händer saker på Bondsjöhöjdens IP, till nästa säsong kommer vi få en ny mindre plan belägen ovanför 9 manna planen. Arbetet med den nya planen kommer att starta så fort formalia är klart. Vi kommer även få nya 11-mannamål. Dessa är beställda och kommer så småningom till oss.

Ett arbete med nytt samverkansavtal mellan kommunen och BIK är under framtagande. Mer information kommer när det är klart.

Vi vill tacka alla lag för ett förtjänstfullt arbete som bollkallar/flickor vid A-lagets matcher samt funktionärer vid bilbingon.

Glädjande är att vårt A-lag herr avancerar i seriesystemet och kommer nästa säsong spela i division 5.
Vårt A-lag dam kämpar febrilt vid strecket för att klara sig kvar i division 1. Tränarbytet har haft effekt och laget har nu tagit flera viktiga poäng. Kom och stötta våra tjejer på hemmamatcherna!!

Vi påminner att det är rökförbud även på läktaren och på altanen!!

En ny cup har setts på Bondsjöhöjdens IP, P07 och F07 bjöd in till en träningscup i 7 manna inför nästa säsong då det är premiär i 7 mannaserien. Trevligt och roligt initiativ. Deltagande lag kom från närområdet och Sundsvall. Vår anläggning fick mycket beröm av tillresta lag.

Styrelsen har för avsikt att publicera styrelseprotokoll på vår hemsida, dock har tekniska problem försenat detta. I väntan på att detta blir löst finns styrelseprotokollen som vanligt på kansliet.

En skrivelse har skickats till samhällsnämnden, då tjänstemännen inte kan komma överens gällande avverkning/gallring i partiet mellan godstjärn och 11-mannaplanen. Skulle inte skada om vi fick in mer sol och vind på planen.

Med önskan om en fin höst och bra avslutning på säsongen!
/Styrelsen Bik Sportklubb