Hoppa till sidans innehåll

3 nya pinnar

21 JUN 2017 21:14
  • Skapad: 21 JUN 2017 21:14

I början av veckan såg vi ut att ha det angenäma problemet att ha 17 spelare att välja bland inför dagens match. Men en efter en trillade Bella K, Sofia, Stella och en comebackande Johanna Wiborg bort pga sjukdom och truppen som åkte till Alnö var 13 spelare stor! 

Undertecknad såg inte matchen men första halvlek innehöll spel mot ett mål men utan särskilt mycket avslut på själva målet. Med svårighet att komma runt på kanten och med för hårda passningar när vi sökte bollen mellan Alnös mittbackar gjorde att 0-0 stod sig halvleken ut. 

 I Andra halvlek jämnar spelet ut sig och Bella gör en riktigt bra räddning på en Alnöchans. Många hade nog börjat konstatera att matchen skulle sluta 0-0 när matchuret tickat över 90 minuter men då hittar Sara rätt med ett långskott när Alnös målvakt står långt ute och vi kunde vända hemåt med tre nya poäng!

Madde Nordlund gör en efterlängtad comeback efter korsbandsskada och visar med sin spelintelligens att hon kommer att bli en enorm tillgång fortsättningsvis. Ida Hallin gör också en bra insats från sin backposition. Veckan som kommer innehåller både träningar och midsommarfirande innan den mycket tuffa bortamatchen mot Kovland väntar nästa onsdag!

Skribent: Madelene Wallblom
Epost: Adressen Gömd

 

PLANINFORMATION

Planinfo

Vid frågor rörande anläggning och planer skicka mail till:

This is a mailto link

Intersport

Craft

Ica Maxi Härnösand

 

BIK Sportklubb
Org.nr. 802420-8962

Postadress:
Bik Sportklubb - Fotboll
Stigsjövägen 11
87153 Härnösand

Besöksadress:
Stigsjövägen 11
87153 Härnösand

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link