Hoppa till sidans innehåll

Hsk - Bik 3-0

25 MAJ 2017 14:41
Sent om sider kommer några ord om derbyt som spelades förra helgen.
  • Skapad: 25 MAJ 2017 14:41

Spelades är egentligen att ta i för som det såg ut mest hela matchen var det bara ett lag som var sugna att spela fotboll den dagen, Hsk. Om det var nerver eller bara en dålig dag låter jag va osagt men det var inte mycket som stämde den här dagen.

Redan första matchminuten har Hsk ett skott i ribban och sedan rullade de upp flertalet målchanser. Vår bästa chans i matchen får Sara fem minuter från pausvilan som drar till på Volley efter inspel av Nora på kanten men skottet räddades av Hsk.s målvakt. Hade vi där fått göra första målet kanske andra halvlek sett annorlunda ut men det är ju bara gissningar. Istället är det Hsk som spräcker nollan i första halvlekens sista spark som Sanne Pettersson i Hsk kontrollerat placerar in otagbart för Bella.

 

Andra halvlek ser ut som den första, Hsk för spelet och skapar målchanserna och utökar också till 2-0 efter lite strul framför vårt mål och 3-0 efter en fin soloprestation på deras högerkant. 

 

Bella Nordlund i målet klart godkänt då hon inget kan göra på målen och räddar oss från ännu större siffror med många fina räddningar. Även Alex Westerberg kan kvittera ut ett godkänt betyg som avvärjer flera frilägen med sina vältajmad glidtacklingar. Offensivt slet Sara på bra men blev för ensam för att kunna uträtta något. 

 

Det här är 90 minuter som vi försöker glömma så fort som möjligt och hoppas att det blir bättre när Krokom kommer på besök nästa helg.

Skribent: Madelene Wallblom
Epost: Adressen Gömd

 

PLANINFORMATION

Planinfo

Vid frågor rörande anläggning och planer skicka mail till:

This is a mailto link

Intersport

Craft

Ica Maxi Härnösand

 

BIK Sportklubb
Org.nr. 802420-8962

Postadress:
Bik Sportklubb - Fotboll
Stigsjövägen 11
87153 Härnösand

Besöksadress:
Stigsjövägen 11
87153 Härnösand

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link