Hoppa till sidans innehåll

Inför BIK-Åkullsjön

27 MAJ 2016 14:01
I och med vinsten förra helgen lämnade vi sistaplatsen i tabellen. När vi nu möter Åkullsjön så har vi chans, om resultaten går med oss att klättra upp över strecket, förhoppningsvis för gott.
  • Skapad: 27 MAJ 2016 14:01

En vinst och tre poäng ger ju en del vind i seglen, förstås och förhoppningen var en strålande träningsvecka med mycket folk och lite sjukdomar. Istället blev det lite tvärtom, men de som har kunnat träna har gjort det bra och man känner ändå en positiv känsla i truppen trots att många tvingats avstå träningar p.g.a. sjukdom. Tillsammans med ett antal sjuka, har vi några som är bortresta och en som har studentbal vilket gör att truppen till matchen är den minsta hittills i år. Lara-Li Löfvenius snörar på sig skorna och ställer upp nu när det är kort om folk och Bella Köhn som vanligtvis står med på laguppställningen som reservmålvakt tar på sig en röd tröja och är redo som utespelare. Kanske inte så bra förutsättningar kan tyckas men jag är helt övertygad om att de elva som startar tillsammans med ersättarna kommer att göra allt för att vi inte ska falla tillbaka till förlustspåret igen.

Åkullsjön en strålande vårsäsong ifjol och gick obesegrade ända fram till omgång 9. Hösten gick lite tyngre och de slutade sjua i tabellen, vilket ändå får ses som bra för en nykomling. De är alltså också inne på det andra svåra året, och i år har det gått lite sämre. Förra helgen tog de årets första poäng efter 0-0 mot Morön, något som de garanterat inte vill ska vara en engångsföreteelse utan de kommer att kriga lika hårt som vi för poängen. Två poängsugna lag alltså, vilket bör innebära en sevärd match där viljan att vinna till slut avgör.

 

 

Truppen:

Bella Nordlund
Alexandra Westerberg
Emelie Westerlund
Victoria Piirainen Andersson
Carro Jonsson
Johanna Wiborg
Simone Edefall
Sara Jensen
Stephanie Sandell
Bella Köhn
Nora Haglund
Lara-Li Löfvenius
Tora Uebel

Skribent: Madelene Wallblom

 

PLANINFORMATION

Planinfo

Vid frågor rörande anläggning och planer skicka mail till:

This is a mailto link

Intersport

Craft

Ica Maxi Härnösand

 

BIK Sportklubb
Org.nr. 802420-8962

Postadress:
Bik Sportklubb - Fotboll
Stigsjövägen 11
87153 Härnösand

Besöksadress:
Stigsjövägen 11
87153 Härnösand

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link