Hoppa till sidans innehåll

Biks SK- Söråker

25 MAR 2017 15:12
Efter en ovanligt trög start är säsongen äntligen igång på riktigt. Det är många förändringar från förra säsongen, flera spelare har sökt lyckan på andra håll, ny tränare, annan division och nya spelare in.
  • Uppdaterad: 25 MAR 2017 15:19


Dagens träningmatch mot Söråker handlade därför inte särskilt mycket om resultat utan mer om att se vart vi står i dagsläget. Saker att konstatera efter matchen är att det saknas en del kondition, att flera spelare kommer växa med uppgiften och att vi ändå fick ett fint kvitto på vad laget kan komma att prestera den här säsongen.

Men under hela matchen försöker vi rulla boll i backlinjen och hittar olika kombinationer i offensiven vilket ger oss både bollinnehav och målchanser. 1-0 gör Anna efter att Sara rutinerat vunnit en närkamp mot Söråkers vänsterback vilket gav henne gata ner mot flaggan innan hon la in bollen till Anna som hann både ta fast och lägga till bollen innan hon placerade in den. Vid 2-0 var det ombytta roller och Anna la en fin boll mellan mittbackarna till Sara som avancerade innan hon kyligt satte tvåan. I andra halvlek kom både 3 och 4-0 genom skott utifrån där spelet fram till Fridas 3-0 mål var en riktig fröjd att se. Det inleddes med en enkel vrickning från Sandra till Tilda som avancerade framåt i banan och la in bollen till Anna som förlängde till Frida som drog till direkt. Sandra avslutade sedan målskyttet med ett fint skott med vänstern som dalade ner bakom Söråkers målvakt.

En stabil seger med många glädjeämnen alltså. Sofias som endast har en fotbollsträning i kroppen sedan i höstas gör det riktigt bra på innermittfältet och gymnastik verkar vara en riktig konditionsidrott för hon såg inte det minsta trött ut trots väldigt mycket löpning. Bella K i målet uppträdde stabilt och var säker på fötterna matchen igenom, räddade fint ett friläge i slutet på andra. Sara kommer från tre veckors sjukdom och äter fortfarande penicillin, men är, som så ofta väldigt nyttig i sitt spel de 35 minuter som hon spelade. Anna gör också en riktigt bra match på en något ovan position.

Nu är det åter träning som gäller fram till Vårcupen innan det några veckor efter det är dags för seriepremiär.

Skribent: Madelene Wallblom
Epost: Adressen Gömd

 

PLANINFORMATION

Planinfo

Vid frågor rörande anläggning och planer skicka mail till:

This is a mailto link

Intersport

Craft

Ica Maxi Härnösand

 

BIK Sportklubb
Org.nr. 802420-8962

Postadress:
Bik Sportklubb - Fotboll
Stigsjövägen 11
87153 Härnösand

Besöksadress:
Stigsjövägen 11
87153 Härnösand

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link