Hoppa till sidans innehåll

Domare

02 MAJ 2020 13:27
För att kunna fortsätta döma föreningens matcher behöver du läggas upp som användare i Cleverservice, ett system vi använder oss av för tillsättning och utbetalning av ersättningar till domare.
  • Uppdaterad: 02 MAJ 2020 13:27

Bik Sportklubb kommer from denna säsong att använda sig av Cleverservice för tillsättning samt utbetalning av ersättning till domare.

Användning av Cleverservice kommer i första hand att användas för matcher i barn- och ungdomsserier, division 3-7 (7 mot 7 och 9 mot 9).

När matcherna är upplagda och ni fått en inloggning till systemet kommer ni kunna söka efter matcher och anmäla intresse för att få döma. Så fort ni blivit tilldelade matchen så får ni bekräftelse via e-post och sms om ni angett mobilnummer.

Personuppgifter kommer att registreras på de som har en roll i systemet, tex lagledare, kassör, domare mfl. Vi har därför tecknat ett sk Personuppgiftsbiträdesavtal med Cleverservice i enlighet med GDPR för att de ska kunna hjälpa oss med administrationen av matcher, påminnelser, utbetalningar mm.

Hör av er vid frågor och funderingar via This is a mailto link eller domaransvarig på 070-2900191.

Skribent: Jonas Nyberg
E-post: Adressen Gömd

PLANINFORMATION

Planinfo

Vid frågor rörande anläggning och planer skicka mail till:

This is a mailto link

Intersport

Craft

Ica Maxi Härnösand

 

BIK Sportklubb
Org.nr. 802420-8962

Postadress:
Bik Sportklubb - Fotboll
Stigsjövägen 11
87153 Härnösand

Besöksadress:
Stigsjövägen 11
87153 Härnösand

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link