Hoppa till sidans innehåll

Domarutbildning

07 MAJ 2021 18:59
Vi planerar för utbildning, gör din intresseanmälan innan 19 maj
  • Uppdaterad: 07 MAJ 2021 18:59

Vi håller nu på att planera för att kunna genomföra utbildningar för våra domare. Nytt från och med denna säsong är att utbildningen sker digitalt.

Spelare i Bik Sportklubb har förtur, tillhör du en annan förening så tar du kontakt med den som är domaransvarig där för att kolla utbildningsmöjligheterna. Blir det för många anmälda sker urvalet baserat på när en anmält sitt intresse.

För att kunna gå vidare med planeringen behöver du som är intresserad av att utbilda dig maila din intresseanmälan till oss, se nedan för vilken utbildning du ska gå:

Barndomare (upp till 7 mot 7) genomför utbildningen tillsammans med någon av våra föreningsinstruktörer via dator, surfplatta eller mobil.

Ungdomsdomare (9 mot 9) genomför den första delen av utbildningen individuellt via dator, surfplatta eller mobil. Den avslutande delen genomförs tillsammans med andra som går utbildningen och en av distriktets domarutbildare. 

I din intresseanmälan skriver du namn, telefonnummer, vilken utbildning du vill gå, om du tidigare genomfört någon utbildning samt vilken förening du tillhör.

Skicka din intresseanmälan till This is a mailto link senast onsdag den 19 maj. 

Datum och tid för respektive utbildning meddelas när vi ser hur anmälningsunderlaget ser ut.

Följ nedanstående länk för lite mer information, håll även koll på vår hemsida och Facebook där vi lägger ut information kring utbildningar mm.

Domarutbildning barn och ungdomsdomare - Ångermanland (svenskfotboll.se)

Nytt för säsongen 2021, möjligt att vara fler domare till matcher som spelas 7 mot 7 och 9 mot 9, aktuella arvoden hittar ni om ni följer länken ovan.

Skribent: Jonas Nyberg
E-post: Adressen Gömd

PLANINFORMATION

Planinfo

Vid frågor rörande anläggning och planer skicka mail till:

This is a mailto link

Intersport

Craft

Ica Maxi Härnösand

 

BIK Sportklubb
Org.nr. 802420-8962

Postadress:
Bik Sportklubb - Fotboll
Stigsjövägen 11
87153 Härnösand

Besöksadress:
Stigsjövägen 11
87153 Härnösand

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link