Hoppa till sidans innehåll

Utbildning i riktlinjer för barn och ungdomsidrott

29 APR 2018 22:03
Nu är det dags att ta nästa steg i föreningslyftet. Ledare och föräldrar inbjuds till utbildningskväll gällande riktlinjer för barn och ungdomsidrott
  • Skapad: 29 APR 2018 22:03

Idrott är ofta ett naturligt inslag i uppväxten. Idrotten har ett stort ansvar för att verksamheten bedrivs på ett bra sätt. Tävling kan vara positivt men resultatet bör inte vara i fokus. Det är också viktigt att alla får vara med.

Det är delar av innehållet i de Anvisningar för barn- och ungdomsidrott som Riksidrottsförbundet har tagit fram. Anvisningarna bygger på svensk idrotts gemensamma policydokument Idrotten vill och som för fotbollen är Fotbollens spela, lek och lär.


Välkommen till en kväll då vi lär oss mer om anvisningarna. Vad står det i dokumentet och varför är det viktigt att det finns? Hur stämmer anvisningarna ihop med er förenings verksamhet och finns det något som ni behöver utveckla eller förändra i er förening för att möta morgondagens behov och för att få en bättre verksamhet?


Under kvällen tar vi upp ämnen som allsidig träning, långsiktig utveckling, ledarkompetens och trygg miljö. Vi pratar också om vilka trender vi ser i samhället idag och hur föreningen kan möta dem på bästa sätt.

Vi hälsar styrelseledamöter, ledare, föräldrar och andra aktiva i föreningen välkomna till denna kväll. Utbildningen leds av Andreas Johansson från SiSU idrottsutbildarna.

Den 29/5 Klockan 18.00-20.30 Plats Bondsjöhöjdens IP
VÄLKOMNA!

Skribent: Fredrik Andersson
Epost: This is a mailto link

PLANINFORMATION

Planinfo

Vid frågor rörande anläggning och planer skicka mail till:

This is a mailto link

Intersport

Craft

Ica Maxi Härnösand

 

BIK Sportklubb
Org.nr. 802420-8962

Postadress:
Bik Sportklubb - Fotboll
Stigsjövägen 11
87153 Härnösand

Besöksadress:
Stigsjövägen 11
87153 Härnösand

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link