Hoppa till sidans innehåll

Minnesanteckningar föräldramöte 2020-03-29

04 APR 2020 11:10
  • Skapad: 04 APR 2020 11:10

Minnesanteckningar från föräldramöte 2020-03-29

Närvarande var föräldrar till: Oliver, Isak, Samuel Å, Samuel G, Lucas, Joel, Hannes, Hugo, Mohamed, Wille.

Ledare – Tobias och Daniel är kvar som tränare. Magnus har lämnat över lagledarrollen till Malin Thunman. Det kan komma behövas hjälp vid träning/match vid eventuell frånvaro. Mattias Ålin kan ställa upp.

Laget är anmälda till div 2. Totalt är det 9 lag. Arnäs, Bik, Domsjö, Hägglunds, Kramfors, Sidensjö, Själevad, Sollefteå, Älandsbro. Vet inte när serien kommer att starta. Det skulle varit ett spelordningsmöte 6 april men det har blivit inställt. Återkommer med information när vi vet. Enligt information från Ångermanlands Fotbollsförbund, 3 april, skjuts alla ungdomsserier upp på obestämd framtid pga coronaviruset.

DM – vet inte när och var DM kommer att spelas. Någon inbjudan har inte kommit än. Kostar ca 1000 kr i anmälningsavgift.

Uttagning till matcher sker som tidigare genom träningsnärvaron.

Vi kommer att träna 3 gånger i veckan. Har inte fått några tider på Bik än.

Träning/match med andra lag - Det finns några som tränar med A-laget och P-04. Krockar träningar och matcher är det träning och match med P-05 som går först.

Vi är anmälda till Umeå Fotbollsfestival 23-26 juli.

Avgifter – Vi vet inte hur avgifterna ser ut i år. Förra året var spelaravgiften 900 kr och medlemsavgiften för enskild medlem 300 kr och familjeavgiften 600 kr.

Uppgifter från klubben – Vi har inte fått någon information om lagen kommer att få några uppgifter att utföra. Förra året städade vi anläggningen en vecka. Tidigare har vi sålt lotter, suttit i insläppet vid A-lags matcher och hjälpt till på bilbingon. Om det bli någon bilbingo hjälper Vestmans till och är ansvariga. Om vi ska städa anläggningen hjälper Sundboms till och gör en lista över vilka som städar.

Mikaela Forsén fortsätter som fikaansvarig. Nytt för i år är att på fikalistan kommer det även att sättas upp två stycken per match som ska vara linjedomare.

Önskemål från spelarna finns att köpa overall och en väska. Nytt för i år är att Bik nu köper Craft overaller, alltså inte samma som förra året.

Lagkassa – Vi behöver pengar till lagkassan för att kunna åka till cupen i Umeå och för att eventuellt kunna subventionera en overall eller väska. Vi diskuterade om vi ska sälja kakor, korv, New body, Ravelli eller att vi hoppar över försäljningen och att samtliga spelare sätter in 500 kr till lagkassan. Vi som var på plats röstade och samtliga tyckte att vi betalar in 500 kr/spelare. Vi diskuterade även sponsring. ALLA får i uppgift att försöka ragga sponsorer.

Vi bokar ett nytt möte 22 april kl 19.00-20.00.  Då ska sponsringen vara undersökt och då vet vi hur mycket pengar vi eventuellt får in och om vi kan subventionera någon overall eller väska. Förhoppningsvis vet vi då också mer om när seriespelet kan starta.

Skribent: Malin Thunman
E-post: Adressen Gömd

PLANINFORMATION

Planinfo

Vid frågor rörande anläggning och planer skicka mail till:

This is a mailto link

Intersport

Craft

Ica Maxi Härnösand

 

BIK Sportklubb
Org.nr. 802420-8962

Postadress:
Bik Sportklubb - Fotboll
Stigsjövägen 11
87153 Härnösand

Besöksadress:
Stigsjövägen 11
87153 Härnösand

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link