Hoppa till sidans innehåll

Nyhetsarkiv


Om ni följer länken längst ner i det här meddelandet så kommer ni till ett dokument som visar vilka spelare som ska spela i kommande matcher.

Datumen som finns i dokumentet är sista speldag och det betyder att matchen måste spelas senast detta datum. Exakt datum för varje match fylls i eftersom datumen bestäms. Dessa datum markeras med en specifik färg så man lätt kan se vilka datum som är bestämda. Vilka spelare som ska spela kommer att skickas ut i Supertext då det börjar närma sig matchdag.

Måste ni byta match så får ni byta med varandra och meddela oss tränare om vilka spelare som bytt match. Vi tränare kommer gå efter de namn som står i listan om inte ni informerat oss om att spelare bytt match med varandra.

Det är inte OK att bara tacka ja till matcher på hemmaplan. Tackar man nej till bortamatcher så betyder inte det att man per automatik får spela match på hemmaplan. Vi vill att alla spelare ska prova på att spela på bortaplan.

Tränarna kan inte skjutsa spelare till varje match. Detta p.g.a. Covid-19. Även detta får spelarnas familjer lösa sinsemellan.

Matcher 2021

Inga nyheter hittades i arkivet

Vill du spela fotboll? Kontakta någon av tränarna:

Fredrik Vestman

Håkan Lönnefors

Johan Bölenius

Mail: This is a mailto link

PLANINFORMATION

Planinfo

Vid frågor rörande anläggning och planer skicka mail till:

This is a mailto link

Intersport

Craft

Ica Maxi Härnösand

 

BIK Sportklubb
Org.nr. 802420-8962

Postadress:
Bik Sportklubb - Fotboll
Stigsjövägen 11
87153 Härnösand

Besöksadress:
Stigsjövägen 11
87153 Härnösand

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link