Hoppa till sidans innehåll

Föreningen

Välkommen till Bik Sportklubb

Föreningen bildades 2004 och har denna säsong 18 lag, 1 herrlag i div 5 samt 17 barn- och ungdomslag (flickor och pojkar). Föreningen leds av en styrelse som består av 9 personer (inklusive suppleanter). Styrelsen väljs på föreningens årsmöte som brukar hållas i april.

Till årsmötet är alla medlemmar välkomna, för att ha rösträtt krävs att man erlagt medlemsavgiften för aktuellt år samt närvarar vid mötet. Det är årsmötet som granskar styrelsens arbete och ger styrelsen sitt godkännande (ansvarsfrihet).

En idrottsförening är som ett litet företag och all vår verksamhet kostar pengar. Det är anläggningsavgifter, resor till matcher, anmälningsavgifter till serier och cuper, Intäkter vi har är dels ett bidrag från kommunen samt lokalt aktivitetsstöd som vi får från Riksidrottsförbundet.

Utöver dessa bidrag och stöd så behöver föreningen dra in ytterligare pengar.

Sedan 2019 sköter vi städningen av lokalerna vi hyr på Bondsjöhöjdens IP genom att varje lag tilldelas en till två veckor att ansvara för under en säsong. En följd av detta är att vi inte behövt sälja lotter eller motsvarande men samtidigt kunna hålla avgifterna så gott som oförändrade de senaste 3 åren.

Andra förslag på vad medlemmarna kan göra för att engagera sig i föreningsarbetet och samtidigt dra in pengar är välkomna! Det kan tex vara gemensamma arbetsinsatser, arrangemang av trivselkvällar för medlemmar och boende i närområdet eller annan typ av försäljning.

Se här för föreningens stadgar stadgar

Se här för aktuella avgifter.

Styrelsen informerar

2021-06-24
Säsongsinformation gällande Städning av lokalerna på Bondsjöhöjdens IP och Enkätundersökning för förbättringsarbete inom föreningen
 
2021-06-02
Förtydligande riktlinjer från den 1/6 -21
 
2021-04-27
Gällande rådande situation med smittspridning och smittspårning vid Covid-19

Föreningskalender

Kommande aktiviteter

PLANINFORMATION

Planinfo

Vid frågor rörande anläggning och planer skicka mail till:

This is a mailto link

Intersport

Craft

Ica Maxi Härnösand

 

BIK Sportklubb
Org.nr. 802420-8962

Postadress:
Bik Sportklubb - Fotboll
Stigsjövägen 11
87153 Härnösand

Besöksadress:
Stigsjövägen 11
87153 Härnösand

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link