Information från styrelsen 3-2021

24 JUN 2021 15:36
Säsongsinformation gällande Städning av lokalerna på Bondsjöhöjdens IP och Enkätundersökning för förbättringsarbete inom föreningen
  • Skapad: 24 JUN 2021 15:36

Städning av lokaler på anläggningen:
Enligt det avtal som föreningen upprättat med kommunen kommer vi att bl.a. städa lokalerna på BIK IP. Detta skall göras enligt bifogat städschema. Behöver man av någon anledning byta städveckor så ansvarar lagen själva för dom bytena.

För att komma in i städförråd och ytterdörr på anläggningen så använder man lagets nyckel, vilket löses internt inom laget.

Tanken är att man tittar till anläggningen hela den vecka som man har åtagandet. Lämpligast är kanske att börja runt kl.20.00 då de flesta träningar/matcher är avklarade.

Tränare/ledare, se till att ni använder er av föräldrarna i lagen så ni inte själva står där och gör jobbet.

Ett städschema kommer sitta på insidan av dörren till städskrubben där man antecknar att man varit på plats.

Städschema:

imageauzgo.png

Enkätundersökning för förbättringsarbete inom föreningen:
Vi har beslutat att försöka diplomera föreningen BIK SK, och i det arbetet behövs en nulägesanalys vilket en enkätundersökning är grunden till.

Diplomerad förening: Svensk fotboll vill genom lanseringen av Diplomerad förening sätta fokus på vikten av att vi skapar en föreningsmiljö där barn och ungdomar har roligt, är trygga, mår bra och får lära sig fotboll. Därför är det viktigt att föreningen har en väl fungerande organisation, utbildade ledare, en levande policy och en spelarutbildningsplan som ligger till grund för arbetet. På så vis skapar vi attraktiva föreningar där alla vill vara med!
Det har gått ut en enkätundersökning till både ledare och målsmän/spelare gällande föreningen och det arbete som bedrivs inom föreningen men då det inte blev så hög svarsfrekvens på dessa enkäter kommer det att skickas ut nya.

Det vi uppmärksammat är att e-postmeddelandet med länken till enkäten för de flesta hamnar i skräpposten så håll gärna utkik där efter ett e-postmeddelande från Svenskfotboll och svara i samråd med de spelare du har i din närhet och utifrån dina egna upplevelser som målsman.

Är det någon som anser sig ska få denna enkät men som inte har fått den så skicka ett meddelande till This is a mailto link

Hoppas alla har en rolig säsong och önskar alla en glad midsommar

Skribent: Linnea Byström

Craft